Weekendje SpaSense

Wil je eens SpaSense in het Brabantse Geldrop bezoeken, maar kom je niet uit de buurt? Dan vertellen wij jou waar en hoe je het beste een heerlijk weekendje SpaSense kunt boeken, welke aanbiedingen er zijn en wat er nog meer in de buurt van Geldrop te beleven valt. Een dagje SpaSense kun je namelijk ideaal combineren met een overnachting op nog geen 500 meter afstand van SpaSense. Ook kun je een leuk uitstapje maken naar bijvoorbeeld Eindhoven, op nog geen 10 minuten van SpaSense. We vertellen je hieronder meer!

SpaSense met overnachting

Op de site van SpaSense kun je diverse sauna arrangementen met korting boeken. Je kunt ook hier kijken voor actuele aanbiedingen SpaSense. Helaas kun je via SpaSense zelf geen sauna aanbiedingen met overnachting boeken. Daarom hebben wij voor jou een selectie gemaakt van overnachtingsmogelijkheden die binnen een straal van 1 km van SpaSense liggen, zodat je na een dagje sauna bijna kruipend naar je bed kunt!

Tips uitstapjes in de buurt van SpaSense

Tijdens een weekendje sauna vind je het misschien ook nog leuk om andere uitstapjes te maken. We hebben hier enkele aanraders in de buurt van SpaSense op een rij gezet.

Kasteel Geldrop

Kasteel Geldrop ligt in een mooie omgeving en is zeker de moeite waard om te bekijken. Het is een 11 hectare groot landgoed dat in het midden van Geldrop ligt.

kasteel geldropDoor het park lopen verschillende fiets- en wandelroutes en er is van alles te zien. Je kunt er op eigen gelegenheid rondlopen en een kijkje nemen in het 140 jaar oude Engelse landschapspark, de bloementuin of een bezoek brengen aan de kinderboerderij. Ook kun je kiezen voor een rondleiding. Er worden jaarlijks veel activiteiten en exposities op het landgoed van Kasteel Geldrop georganiseerd, zoals bijvoorbeeld kasteelconcerten, festivals, brocantemarkt en nog meer. Theetuin De Kasteelhoeve is ook zeker de moeite van het bezoeken waard als je bij kasteel Geldrop bent. De Theetuin past geheel in stijl van het kasteel en combineert natuur en historie met elkaar. Je kunt hier heerlijk lunchen!

IJssalon Kees

Als je toch in Geldrop bent en je houdt van ijs, dan is IJssalon Kees een aanrader. Deze ijssalon bestaat sinds 1950 en is een van de beste in de regio. IJssalon Kees heeft al diverse awards gewonnen. Je kunt hier elke dag kiezen uit minimaal 16 smaken vers ijs. Bovendien kun je vanaf de counter meekijken naar de bereiding van het ijs in traditionele Italiaanse ijsmachines.

Winkelen in Geldrop of Eindhoven

Als je een dagje sauna wilt combineren met winkelen dan kan dat ideaal als je bij SpaSense geweest bent. Kies je voor kleiner en knusser winkelen, dan moet je in Geldrop zijn. Dit is net groot genoeg om je wat uurtje te vermaken

Workshop Burleske dansen

Wil je iets geks doen met een vriendin na een dagje sauna? Doe een workshop burleske dansen in Eindhoven. Deze workshop wordt gegeven bij Santiago de Cuba op Stratumseind 65 te Eindhoven. Je kunt kiezen uit een “gewone” workshops Burleske dansen of een arrangement. Hier zit dan naar wens eten en drinken bij.

Dinner in motion

Dinner in motion is een 360 graden restaurant in Eindhoven. Je gaat op culinaire reis in de vorm van een uitgebreid diner met 36 mensen aan een lange tafel. Ook ideaal als je met z’n tweeen bent, want je zit gewoon naast elkaar of tegenover elkaar. Dus als je eens iets anders wilt dan een gewoon diner, probeer dan eens Dinner in motion!

Nog meer uitstapjes rondom SpaSense

Bovenstaande is slechts een greep uit allerlei uitstapjes die je kunt maken in en rondom SpaSense.

Meer sauna nieuws

Wellnessweken bij Vakantieveilingen

Het is weer zo ver: Wellnessweken bij VakantieVeilingen! Van zondag 26 februari t/m zaterdag 18 maart 2023 kun je weer genieten van de Wellnessweken bij VakantieVeilingen. Gedurende deze 3 weken...

Lees verder

2e saunakaartje gratis actie

Momenteel loopt er een 2e saunakaartje gratis actie van SpaOnline in samenwerking met Palmolive. Hoe werkt de 2e saunakaartje gratis actie? De actie werkt heel simpel. Ga naar de actiepagina van...

Lees verder

Corona en sauna

Naar aanleiding van de persconferentie van 25 januari 2022 zijn er een aantal aangepaste landelijk geldende richtlijnen van kracht. Een van de richtlijnen is dat saunacomplexen open mogen, onder...

Lees verder

Elysium aanbieding korting en acties

Wellnessresort Elysium is een fantastisch saunacomplex in Bleiswijk, bij Rotterdam. Ben je van plan deze sauna te bezoeken, kijk dan eerst even bij onderstaande Elysium aanbiedingen, kortingen en...

Lees verder

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>