Zoeken

Vriendinnendag sauna

Af en toe heb je een echte vrouwendag nodig. Een dag zonder mannen, zonder gedoe en zonder verplichtingen, waarbij jullie als vriendinnen lekker bij kunnen kletsen en samen kunnen lachen. Je kunt tijdens je vriendinnendag een terrasje pakken of winkelen, maar het is ook leuk om een keer samen naar de sauna te gaan. Zeker als jullie echt wat ontspanning nodig hebben, is een vriendinnendag sauna een aanrader.

Samen ontspannen in de sauna

Door een vriendinnendag in de sauna te organiseren, kunnen jullie samen lekker tot rust komen. Zeker als jullie het erg druk hebben op het werk, in het huishouden en met de kinderen, is dit erg prettig. De telefoons blijven in de tas zitten, jullie hebben de hele dag geen verplichtingen en kunnen lekker samen ontspannen. En omdat er in de meeste sauna’s ook voldoende gelegenheid is om lekker met elkaar te kletsen, kunnen jullie ook de hele dag bijpraten.

Sommige sauna’s hechten veel waarde aan het ontspannen in stilte. In deze saunacomplexen mag je wel buiten de saunacabines met elkaar kletsen, maar niet in de cabines zelf. Zitten er meerdere mensen in de cabine, dan is het belangrijk rekening te houden met deze regel. Zitten jullie alleen, dan mag je natuurlijk wel met elkaar praten. Buiten de cabines is kletsen altijd toegestaan.

Vriendinnendag met compleet arrangement

Je kunt jouw vriendinnendag in de sauna compleet maken door een arrangement te reserveren. Denk hierbij aan een arrangement met een ontspannende massage, een arrangement met een beautybehandeling of een arrangement met een lunch of diner. Wil je echt de hele dag ontspannen? Dan boek je een arrangement met meerdere producten, zoals bijvoorbeeld een massage, een peeling en een beautybehandeling. Op deze site kunnen je meer dan 500 sauna aanbiedingen bekijken!

Bijna alle sauna’s bieden wellnessarrangementen aan. Door de arrangementen van een sauna door te nemen, vind je vanzelf het arrangement dat het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Je reserveert een arrangement bij de receptie van de sauna of op de website van het saunacomplex. Kijk eens op de volgende sauna websites voor goedkope sauna arrangementen:

Tot 76% sauna korting

Veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen

Overzicht sauna aanbiedingen