Zoeken

VALENTIJNSDAG sauna aanbiedingen

Valentijnsdag is elk jaar weer de dag van de liefde. Dit jaar valt 14 februari op een doordeweekse dag, en wel op een donderdag. En wat is er nou lekkerder dan je Valentijn te verrassen met een dagje sauna op de meest romantische dag van het jaar? Om het zoeken naar leuke Valentijns sauna aanbiedingen wat makkelijker te maken, zetten wij voor jou enkele sauna arrangementen op een rij. Zo kun je, samen met je Valentijn, genieten van een goedkoop dagje sauna!

Speciale Valentijns aanbiedingen

Aangezien het bijna Valentijnsdag is, hebben diverse aanbieders een speciale Valentijnspagina waar je allemaal leuke, originele en goedkope Valentijns (sauna) aanbiedingen kunt scoren. Hieronder zetten we de beste Valentijnspagina’s voor je op een rij.

  • Groupon heeft momenteel een speciale Valentijns pagina. Hier vind je, naast heerlijke wellness arrangementen, ook anderen leuke en originele Valentijn cadeaus om je geliefde mee te verrassen.
  • Via Vakantieveilingen kun je meebieden op speciale Valentijn veilingen! Gegarandeerd hoge kortingen!
  • Op Actievandedag Valentijn vind je naast romantische stedentrips diverse goede sauna aanbiedingen voor Valentijnsdag.
  • SpaOnline heeft geen speciale pagina met Valentijns aanbiedingen, maar SpaOnline heeft wel hoge sauna kortingen. Hier boek je met korting een sauna arrangement naar keuze in een van de vele sauna- of wellnesscentra van Nederland en België.

 

Top 3 Valentijns Sauna aanbiedingen

We hebben voor jou een Valentijns top 3 sauna aanbiedingen gemaakt.

  • Valentijn Dag Arrangement  bij Sanadome. Dagentree, hoofdgerecht naar keuze, kraxenofen, sanadome slippers cadeau, gebruik van badjas. Prijs: € 58 p.p.
  • Dagarrangement Valentijnsdag bij Thermae 2000. Dagentree, workshop masseren, 2 gangen diner, geschenk voor thuis. Prijs: € 52,50 p.p.
  • Valentijn Arrangement bij Wellness Helmond. Dagentree, duo behandeling, lunch. Prijs: € 49 p.p.

 

Valentijnsdag cadeautip

Verwen je Valentijn met een heerlijke sauna cadeaubon! Er zijn verschillende saunabonnen te koop. Kijk eens op Bongo.nl voor een groot assortiment aan sauna en wellnessbonnen met vaste prijzen. Ook de Wellness Giftcard is een goede aankoop. Voordeel van de Wellness Giftcard is dat je zelf de prijs kunt bepalen van de saunabon. Tot slot is er ook nog de Nederlandse Sauna Cadeaubon. Alvorens een keuze te maken tussen deze verschillende cadeaubonnen is het goed de verschillen te bekijken. Niet elke bon is bij elke sauna in te wisselen namelijk.

Wij wensen jullie een heerlijk, romantische VALENTIJNSDAG!

Tot 76% sauna korting

Veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen

Overzicht sauna aanbiedingen