Zoeken

Thermen Bussloo Vakantieveilingen

Thermen Bussloo is regelmatig te vinden bij Vakantieveilingen. Dat is ideaal, want meebieden via de veiling kan je flinke korting opleveren, soms wel tot 70% korting of meer. Daarbij is meebieden op een veiling leuk en spannend! Vandaar dit artikel over Thermen Bussloo Vakantieveilingen.

Veiling Thermen Bussloo

Met enige regelmaat zijn er speciale saunaweken bij Vakantieveilingen. Maar ook al zijn deze saunaweken er niet, toch is Thermen Bussloo vaak als veiling te vinden bij Vakantieveilingen. Momenteel kun je weer meebieden op de Thermen Bussloo veiling bij Vakantieveilingen. Ook kun je meebieden op onderstaande veiling bij Ticketveiling op een dagje Thermen Bussloo.

Entree Thermen Bussloo voor 2 personen (t.w.v. € 67)

Houd altijd in je achterhoofd dat je bij het winnen van een veiling nog € 5 veilingkosten moet betalen. Deze moet je dus optellen bij het veilingbedrag.

Hoe werkt Vakantieveilingen?

Vakantieveilingen is Nederlands grootste veilingsites voor o.a. dagjes uit, avondjes uit, hotelovernachtingen, vakanties, restaurants en diverse producten. Wil je meebieden op een van de vele veilingen, dan kun je heel makkelijk en snel een account aanmaken of log in met bestaand account. Daarna kun je meebieden op alle veilingen bij Vakantieveilingen. Je hoeft alleen maar de veiling in de gaten te houden en mee te bieden. Je stopt met bieden als je bij je maximum bedrag bent uitgekomen dat jij wilt uitgeven voor de veiling. Als je een veiling hebt gewonnen, moet je binnen 5 dagen de veiling betalen en ontvang je de voucher van je gewonnen veiling in je mailbox.

Overige Thermen Bussloo veilingen

Er zijn regelmatig nog andere Thermen Bussloo veilingen, zoals Sauna veiling Thermen Bussloo 2 personen

Tot 76% sauna korting

Veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen

Overzicht sauna aanbiedingen