Sauna aanbieding in tijdschriften

Niet alleen online zijn er sauna aanbiedingen te vinden, maar ook in tijdschriften vind je regelmatig een sauna aanbieding. Jaarlijks zijn er interessante sauna aanbiedingen te vinden in de bladen Libelle en Flair. We vertellen in dit artikel wat voor bladen de Libelle en de Flair zijn en welke sauna aanbiedingen er zoal in deze tijdschriften te vinden zijn.

Libelle

Direct naar Gratis abonnement Libelle>>

De Libelle is een Nederlands vrouwentijdschrift dat al in 1934 voor het eerst is uitgegeven. In het  tijdschrift Libelle vind je, naast verhalen,  informatie op het gebied van psychologie, maatschappij en huishouden.

Libelle sauna aanbiedingen

In de Libelle vind je met grote regelmaat leuke sauna aanbiedingen. Zo hebben zij recentelijk aanbiedingen gehad voor o.a. Sauna Papendrecht, Wellness & Beauty de Woudfennen, Sauna de Zwaluwhoeve, Centre du Lac, Wellnessresort Elysium, Fitland Wellnessresorts, Spa Loppersum, Sauna & Beauty Oase, Sauna & Beauty Drome, Sauna de Heuvelrug, Spa Sport Hotel Zuiver, Thermae 2000, Thermen Bussloo, Thermen Sauna Barendrecht, Wellness Ridderkerk en nog veel meer.

Libelle abonnement

Een abonnement op de Libelle kost normaal € 15,95 per maand. Je krijgt dan wekelijks de Libelle toegestuurd. Je kunt nu t/m 31 december 2015 gratis kennis maken met Libelle. Je hoeft hier alleen maar je naam, email en telnummer achter te laten en ze bellen je om het in orde te maken.

Flair

Direct naar Gratis abonnement Flair>>

De Flair is een wekelijks tijdschrift waarin je je kunt lezen over wonen, beauty en mode. Ook staan er elke keer indrukwekkende reportages, persoonlijke verhalen en exclusieve interviews in.

Flair sauna aanbiedingen

Tijdschrift Flair heeft regelmatig een interessante sauna aanbieding. Zo kon je met Flair recentelijk met korting naar o.a. Spa Puur, Wellness Goes,  Veluwse Bron, Wellness Leiden, Wellnessresort Elysium en nog veel meer.

Flair abonnement

Je kunt nu gratis 1 maand kennismaken met de Flair. Je hoeft hier alleen maar je naam, email en telnummer achter te laten en ze bellen je om het in orde te maken. Mocht je daarna kiezen voor een abonnement, dan kost je dit € 13,50 per maand. Voordeel van een Flair abonnement is dat het maandelijks op te zeggen is.

Meer sauna nieuws

Wellnessweken bij Vakantieveilingen

Het is weer zo ver: Wellnessweken bij VakantieVeilingen! Van zondag 26 februari t/m zaterdag 18 maart 2023 kun je weer genieten van de Wellnessweken bij VakantieVeilingen. Gedurende deze 3 weken...

Lees verder

2e saunakaartje gratis actie

Momenteel loopt er een 2e saunakaartje gratis actie van SpaOnline in samenwerking met Palmolive. Hoe werkt de 2e saunakaartje gratis actie? De actie werkt heel simpel. Ga naar de actiepagina van...

Lees verder

Corona en sauna

Naar aanleiding van de persconferentie van 25 januari 2022 zijn er een aantal aangepaste landelijk geldende richtlijnen van kracht. Een van de richtlijnen is dat saunacomplexen open mogen, onder...

Lees verder

Elysium aanbieding korting en acties

Wellnessresort Elysium is een fantastisch saunacomplex in Bleiswijk, bij Rotterdam. Ben je van plan deze sauna te bezoeken, kijk dan eerst even bij onderstaande Elysium aanbiedingen, kortingen en...

Lees verder

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>