Zoeken

Last minute sauna: vandaag met korting naar de sauna!

Wil je vandaag naar de sauna, maar wel met korting? Er zijn manieren om goedkoop last minute naar de sauna te gaan. Hoe? Dat lees je hier.

Last minute sauna met SpaOnline

Via SpaOnline is het mogelijk om je sauna dagentree met korting te kopen voor een saunabezoek van vandaag. Het werkt heel gemakkelijk. Kies je sauna, bestel en betaal de voucher en krijg direct per mail je toegangsbewijs toegestuurd. SpaOnline heeft keuze uit meer dan 200 sauna’s in Nederland en Belgie. Kortingen bij SpaOnline lopen op van 10-60%.

Last minute naar sauna’s IWR Groep

Je kunt voordelig naar sauna’s van de IWR Groep als je online boekt, zelfs nog op de dag dat je gaat. Tot de IWR Groep behoren:

 

Andere manieren voor een goedkope last minute saunabezoek

Via dagdeals (actievandedag.nl) of saunaveilingen (ticketveiling of vakantieveilingen) kun je ook goedkoop een dagje sauna kopen. In hoeverre dat last minute is moet je echter even goed informeren. Via de meeste websites kun je gemakkelijk met Ideal betalen en meteen je saunabezoek reserveren, alleen is dat meestal niet voor dezelfde dag mogelijk. Informeer goed hiernaar om teleurstellingen te voorkomen.

Tot 76% sauna korting

Veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen

Overzicht sauna aanbiedingen