Gratis sauna verjaardag: Gratis naar sauna als je jarig bent!

Diverse sauna’s hebben speciale verjaardagsacties. Deze actie houdt in dat je op je verjaardag gratis naar de sauna mag. Welke sauna’s een gratis entreebewijs verstrekken op verjaardagen lees je hier.

Sauna’s die gratis entree geven op je verjaardag

Er zijn een aantal sauna’s in Nederland die je gratis entree geven op je verjaardag. Wat een heerlijk cadeau! Als je gebruik wilt maken van een speciale verjaardagsactie neem dan altijd even contact op met de sauna. Vraag of deze verjaardagsactie daadwerkelijk geldt op die dag, vraag of er nog specifieke voorwaarden zijn en reserveer eventueel. O ja, en neem op je verjaardag je identiteitsbewijs mee. De sauna wil altijd checken of je daadwerkelijk jarig bent! Hieronder een lijstje van Nederlandse sauna’s waar je gratis entree krijgt op de dag van je verjaardag.

 • Wellness Warmond
 • Sauna van Egmond
 • Thermen Goirle: gratis entree + 10% korting op massage en beauty
 • De Parel
 • Thermen Born (gratis toegang tot zelfs 7 dagen na je verjaardag!)
 • Sauna & Beautyresort De Leliehof: gratis entree als je in het bezit bent van een klantenkaart.
 • Sauna Dennenmarken
 • Spa Zuiver
 • Spa Gouda

Sauna’s die je korting of iets extra’s geven op je verjaardag

Daarnaast zijn er ook sauna’s die je niet een volledige entree gratis geven, maar zij hebben wel een ander leuke verjaardagscadeau voor de jarige. Hieronder de sauna’s die een leuk cadeau hebben voor de jarige.

 • Bij de volgende sauna’s krijg je op je verjaardag een gratis ritueel naar keuze en bij het uitchecken krijg je nog een scrub cadeau: SpaWell, SpaWeesp, Elysium, Veluwse Bron, SpaSense, Thermen Holiday, SpaPuur en Zwaluwhoeve.
 • Als je jarig bent krijg je bij Hezemeer € 20 korting op je bezoek OF € 10 korting op een bezoek op een willekeurige dag in de maand dat je jarig bent.
 • Thermen de Waterlelie in Zevenhuizen. Je krijgt bij deze sauna 50% korting op de dagentree en 5 euro korting op een behandeling.
 • Bij Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve krijg je op je verjaardag een gratis kopje koffie of thee met gebak.
 • Wellness Centre de Thermen: je krijgt bij een bezoek een verrassingspresentje!

Korting voor je partner of vriendin

Als je op je verjaardag naar de sauna gaat, ga je natuurlijk niet alleen. Helaas krijgen je metgezellen geen gratis entree op jouw verjaardag. De meeste sauna’s hebben gelukkig andere acties, aanbiedingen of kortingen waarmee je in ieder geval goedkoper naar de sauna kunt. Kortingsbonsauna.nl heeft alle actuele kortingen en aanbiedingen op een rij.

Een fijne verjaardag en veel saunaplezier!

Meer sauna nieuws

2e saunakaartje gratis actie

Momenteel loopt er een 2e saunakaartje gratis actie van SpaOnline in samenwerking met Palmolive. Hoe werkt de 2e saunakaartje gratis actie? De actie werkt heel simpel. Ga naar de actiepagina van...

Lees verder

Corona en sauna

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober 2020 zijn er een aantal aangepaste landelijk geldende richtlijnen van kracht. Een van de richtlijnen is dat saunacomplexen open mogen blijven,...

Lees verder

Elysium aanbieding korting en acties

Wellnessresort Elysium is een fantastisch saunacomplex in Bleiswijk, bij Rotterdam. Ben je van plan deze sauna te bezoeken, kijk dan eerst even bij onderstaande Elysium aanbiedingen, kortingen en...

Lees verder

Last minute sauna: vandaag met korting naar de sauna!

Wil je vandaag naar de sauna, maar wel met korting? Er zijn manieren om goedkoop last minute naar de sauna te gaan. Hoe? Dat lees je hier. Last minute sauna met SpaOnline Via SpaOnline is het...

Lees verder

Sauna TOPDEALS

Tot 56% KORTING

Bestel nu >>