Thermen van Spa korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Veilingen

Korting entree

Thermen van Spa in België (2 p.)

Actie Nu vanaf € 1.00

Veilingen

Dagentree 2 personen Thermen van Spa

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Thermen van Spa korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Op Kortingsbonsauna.nl vind je dagelijks de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermen van Spa. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen, aanbiedingen, 2e saunakaartje gratis acties en kortingscoupons voor Thermen van Spa.

Thermen van Spa

De Thermen van Spa zijn kuurbaden die je in de Belgische plaats Spa vindt. Deze woonplaats ligt in de provincie Luik. In de Thermen van Spa kun je niet alleen zwemmen, maar vind je ook meerdere saunacabines en enkele andere faciliteiten. Het wellness complex heeft alles wat je nodig hebt voor een complete dag ontspanning.

Sauna’s van Thermen van Spa

Het wellness complex Thermen van Spa heeft meerdere saunacabines. Sommige cabines zijn erg heet, andere cabines zijn wat koeler. De temperaturen van de cabines liggen tussen de 70 en 100 graden. Ook heeft Thermen van Spa een hammam stoombad. De temperatuur in dit stoombad is 40 tot 45 graden. De luchtvochtigheid is er erg hoog, namelijk rond de 75 procent.

Overige faciliteiten Thermen van Spa

De meeste mensen die naar de Thermen van Spa gaan, doen dit om in diverse kuurbaden te kunnen zwemmen. Thermen van Spa heeft meerdere zwembaden, waaronder een binnenzwembad onder een grote, glazen koepel. Ook heeft het complex meerdere buitenzwembaden, die samen een badruimte van 800 vierkante meter vormen. De zwembaden hebben hydromasserende waterstralen, waterklokken, geisers, bubbelzitjes, bruisende zetels en waterkannonnen. Ook zijn er meerdere bubbelbaden in de buitenruimte van Thermen van Spa te vinden.

Daarnaast heeft Thermen van Spa meerdere relaxruimtes. Eén van deze relaxruimtes heeft infraroodlicht. Dit licht werkt diep in op de huid, de spieren en de gewrichten. Een andere relaxruimte heeft woodlicht. Dit licht is afkomstig van zogeheten woodlampen. Het licht bevordert de afvoer van afvalstoffen en heeft een positief effect op de ademhaling en de ontspanning. Ook heeft Thermen van Spa enkele standaard relaxruimtes, zonder speciaal licht.

Tot slot heeft Thermen van Spa ook een eigen restaurant. Dit restaurant heet Panoramique 325. In het restaurant komen niet alleen gasten van Thermen van Spa, maar ook mensen die de wandelroute langs de Balmoral volgen.

Badkledingdag Thermen van Spa

In Thermen van Spa worden geen speciale badkledingdagen georganiseerd. In een deel van het complex ben je verplicht om badkleding te dragen en het andere deel is het nudistendeel. Je kunt dus zelf kiezen!

Ervaringen Thermen van Spa

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>