Osmose Spa korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Osmose Spa korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Op Kortingsbonsauna.nl vind je dagelijks de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Osmose Spa Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen, aanbiedingen, 2e saunakaartje gratis acties en kortingscoupons voor Osmose Spa.

Osmose Spa

In het centrum van Luik vind je het Crowne Plaza hotel. Dit hotel heeft een eigen wellness resort, Osmose Spa. Hier kun je niet alleen ontspannen in de sauna, maar ook in het zwembad, in de jacuzzi en in de Osmose Bio Bar. Je kunt het wellness resort bezoeken als je overnacht hebt in het Crowne Plaza hotel, maar ook als je geen gast bent van dit luxe hotel.

Sauna’s van Osmose Spa

Osmose Spa heeft één saunacabine. Het bezoeken van de sauna staat dan ook niet centraal bij dit wellness resort. Het gaat bij Osmose Spa meer om een combinatie van de sauna, het zwembad en de diverse schoonheidsbehandelingen en massages die je bij Osmose Spa kunt ondergaan. Deze combinatie moet voor een ultiem gevoel van ontspanning zorgen.

Overige faciliteiten Osmose Spa

Naast een saunacabine, heeft Osmose Spa diverse faciliteiten. Ten eerste heeft het wellness resort van het Crowne Plaza hotel een groot zwembad. Dit zwembad heeft een oppervlak van 50 vierkante meter. Naast een ruim zwembad, is er ook een jacuzzi. En wil je een schoonheidsbehandeling of massage? Dan ga je naar een van de elf verzorgingscabines van het wellness resort. Hier worden vele verschillende behandelingen en massages gegeven. Deze moet je van tevoren overigens wel reserveren.

Verder heeft Osmose Spa ook een volledig uitgeruste fitnessruimte. Osmose Bio Bar verbindt Osmose Spa en de fitnessruimte met elkaar. Hier komen dus zowel de sportievelingen van de fitnessruimte als mensen die Osmose Spa bezoeken.

Badkledingdag Osmose Spa

In Osmose Spa draag je altijd badkleding. Omdat je verplicht bent badkleding te dragen in dit wellness resort, worden er geen losse badkledingdagen georganiseerd. Het is niet mogelijk om dit wellness resort naakt te bezoeken. In de Osmose Bio Bar ben je verplicht een badjas te dragen. Ook het dragen van slippers is verplicht.

Ervaringen Osmose Spa

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>