Sauna info

Scrubbehandeling: lichaam scrubben is gezond

Het scrubben van je lichaam heeft vele voordelen. Daarom is het goed voor je huid om regelmatig een scrubbehandeling te ondergaan. Je kunt dit natuurlijk zelf doen met scrubzout, maar veel fijner is het eigenlijk als dit bij je gedaan wordt. Daarnaast is een scrubbehandeling heerlijk te combineren met een badhuis of een dagje sauna.

Voordelen van scrubben

Door invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, droogte en luchtvervuiling krijgt onze huid veel te verduren. Door je huid regelmatig te scrubben help je je huid een handje en ontdoe je je huid van dode huidcellen en stimuleer je celvernieuwing en voorkom je de vorming van vetkussentjes. Het scrubben van de huid heeft echter nog meer voordelen, zoals:

  • De huid wordt, na een scrubbehandeling, makkelijker en egaler bruin. Bovendien behoud je langer je bruine teint en glanst je huid meer. Scrubben voor, tijdens en na een vakantie is goed voor je bruine kleurtje. Een fabeltje is dat scrubben de bruine kleur verwijdert. Scrubben verwijdert de dode huidschilfers en niet de bruine kleur!
  • Door regelmatig scrubben wordt je huid zachter.
  • Scrubben zorgt voor een betere doorbloeding van je huid. Hierdoor wordt je huid minder vaal en gaat zichtbaar meer glanzen.
  • Huidschilfers worden verwijderd door het scrubben, waardoor dit een gunstig effect heeft. Vooral bij mensen met een droge huid.
  • Als je je huid gescrubt hebt neemt je huid veel beter verzorgingsproducten op.
  • Regelmatig scrubben vermindert (de kans op) puistjes en mee-eters.

Aanbiedingen scrubbehandeling

Wil je een keer een scrubbehandeling ondergaan dan zijn er vele manieren om dit goedkoop te doen. Kijk zeker eens bij de veilingen van Vakantieveilingen. Hier zitten regelmatig heerlijke scrubbehandelingen tussen. Kortingen lopen hier op tot wel 70%!

Natuurlijk kun je ook gewoon een dagje naar de sauna gaan. Scrubzout is hier gratis. Je moet je dan wel zelf scrubben. Bij sommige sauna’s kun je speciale bodyscrubs laten doen. Vraag ernaar bij de sauna van je keuze. Via Ticketveiling.nl kun je meebieden op verschillende sauna-arrangementen. Je kunt op deze manier met fikse korting een dagje naar de sauna.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>