Sauna info

Sauna date

Ben je single en ga je ook graag naar de sauna? Misschien niet iets waar je meteen aan denkt, maar de sauna is een erg leuke en spannende plek om te daten. Het zal je verbazen hoeveel mensen na wat gechat op een datingsite uiteindelijk een date in de sauna maken. Natuurlijk heb je wat lef nodig, maar het kan een bijzondere ervaring zijn, vooral omdat je jezelf meteen helemaal bloot geeft.

Naakt, maar niet raar…

Het lijkt misschien gek, een date in de sauna, maar eigenlijk is het niet veel anders dan een date op een andere (meer voor de hand liggende) plaats. Alleen ben je naakt natuurlijk… Als je geen klik samen blijkt te hebben, dan is het naakt zijn niet vreemd of raar. Je voelt hier immers toch niets bij. Het is dan net alsof je met een bezoeker van de sauna aan de praat raakt. Als je geen klik blijkt te hebben is het zelfs relaxter, omdat er stiltesauna’s zijn en plekken in de sauna waar praten niet gewenst is. Je kunt dus, zonder je er druk om te maken, stil zijn of stiltes laten vallen. Handig, toch?

Wel spannend…

Als je echter wel een klik hebt, dan is het natuurlijk spannend, maar dat is het ook al zou je met kleren aan afspreken. Nu heb je het voordeel dat alle gene weg is, want je hebt elkaar immers al naakt gezien. Dit kan je relatie sneller naar een dieper level brengen. Ik ken iemand die via Lexa.nl een sauna date gevonden had. Zij was erg nieuwsgierig naar sauna dating en heeft een sauna date gemaakt met een man met wie het op de datingsite klikte. Het is uiteindelijk niets geworden, maar ze hebben wel een mooie vriendschap samen opgebouwd. Zij omschreef haar sauna date als spannend en hilarisch, voor beide partijen. Vergeet niet dat het voor de ander ook spannend is natuurlijk, niet alleen voor jou. Ze gaf me destijds wel als tip om voor een wat grotere sauna te kiezen, omdat je dan tussen de mensen bent (wat vaak toch gemakkelijker voelt).

Gerelateerd artikel:

 

 

Terug naar Kortingsbon sauna

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>