Zoeken

Sauna veilingen

Er zijn verschillende sauna veilingen in Nederland waar je mee kunt bieden op een dagje sauna of wellness. De TOP sauna veilingen van Nederland zijn:

> 50 sauna veilingen: Vakantieveilingen  

> 20 sauna veilingen: Ticketveiling  

 

shutterstock_167558642

Hoe werkt de sauna veiling?

Meebieden op de saunaveiling is simpel en veilig. Het eerste wat je moet doen is een account aanmaken op de betreffende veilingsite. Voor Vakantieveilingen kun je dit hier een account aanmaken, voor Ticketveiling kun je dit hier doen. Dan heb je ook nog Hotelkamerveiling. Zij hebben ook enkele sauna veilingen, maar meestal niet meer dan een paar. Maak hier een account aan voor Hotelkamerveiling. Vanaf dat moment kun je meebieden op alle lopende veilingen.

Jij bepaalt zelf hoeveel je wilt bieden en wat je dus betaalt voor een dagje sauna. Als je overboden wordt bepaal je zelf of je er overheen gaat bieden. Op Ticketveiling kun je ook gebruik maken van automatisch bieden. Het bod wordt dan elke keer automatisch met 1 euro verhoogd, zodat je weer de hoogste bieder bent. Je kunt zelf een maximumbedrag instellen. Handig, zodat je niet elke keer handmatig hoeft mee te bieden!

Veiling gewonnen?

Bij het winnen van een veiling moet je nog € 5 administratiekosten (oftewel veilingkosten) betalen. Houd dat even in de gaten als je biedt.

Heel veel succes met bieden!

 

Tot 76% sauna korting

Veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen

Overzicht sauna aanbiedingen