Zoeken

Sauna cadeaubon

Binnenkort een verjaardag, bruiloft of jubileum? Of zomaar als bedankje, voor moederdag, vaderdag of tijdens de feestdagen? Een sauna cadeaubon is een leuk cadeau om te geven. Zeker als de ontvanger een sauna liefhebber is dan zijn sauna cadeaubonnen erg leuke cadeau ideeën. Je kunt sauna cadeaubonnen het makkelijkst online bestellen. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij!

Sauna cadeaubon online bestellen

Er is op internet een groot aantal websites waar je veilig, makkelijk en snel een sauna cadeaubon kunt kopen. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen voor een specifiek bedrag of voor een cadeaubon voor 1 of 2 personen.

Wellness Giftcard – Feestdagen ACTIE 2018

Op zoek naar een wellness cadeaubon? Bestel de Wellness Giftcard. Deze Wellness Giftcard is te besteden bij de Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaSense, SpaWeesp, SpaWell, Hezemeer en Thermen Holiday. Je kunt zelf het gewenste bedrag (tussen (€ 10 – € 150) van de cadeaubon bepalen. Ook is het mogelijk om de cadeaubon als cadeau te laten verpakken. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dan ontvang je de cadeaubon op de volgende werkdag. Je kunt de Wellness Giftcard ook als e-card ontvangen. Je krijgt hem dan meteen in je mailbox!

Nu tijdelijk een Wellness Giftcard Feestdagen ACTIE. Bestel voor minimaal € 50 een Wellness Giftcard en ontvang een dagje sauna + ®TREATMENTS Hair & Body showerfoam cadeau!

Bongo

Bongo.nl heeft diverse cadeaubonnen met als thema ‘wellness’. De prijzen varieren van € 24,90 tot € 169,90 en zijn 2 jaar geldig.

Je kunt kiezen uit de volgende cadeaubonnen:

  • Sauna en Bubbels. Prijs: € 59,90
  • Verwenmoment. Prijs: € 24,90bongo
  • Luxe Wellnessweekend: € 139,90
  • Relax: € 49,90
  • Wellness voor Twee: € 79,90
  • Relaxweekend met diner: € 169,90
  • Relax! You’re married: € 139,90
  • Heerlijk huwelijksweekend: € 169,90

 

Een Bongo bon heeft als voordeel dat het er mooi uitziet. De cadeaubon is verpakt in een mooi, stevig doosje. Als je wilt kun je zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen (max. 195 karakters). De Bongo cadeaubon is ook heel snel :). Als je vandaag voor 13.00 uur besteld, heb je de cadeaubon morgen al in huis. Bovendien kun je bij Bongo een afwijkend verzendadres opgeven, waardoor hij rechtstreeks bij de betreffende persoon bezorgd wordt. Dat kan handig zijn! O ja, verzendkosten zijn € 3,95 en vanaf € 70 is verzenden gratis.

Nederlandse Sauna Cadeaubon

Via Primera.nl kun je de populaire Nederlandse Sauna Cadeaubon bestellen. Deze sauna cadeaubon kun je inleveren bij bijna 80 sauna- en wellnessresort in Nederland. Bovendien hoeft de Nederlandse Sauna Cadeaubon niet in een keer te worden besteed. Je kunt kiezen uit een bedrag tussen de € 5 en € 150. Je bestelt de saunabon snel en makkelijk online. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld dan de volgende dag in huis! Bovendien kun je de Nederlandse Sauna Cadeaubon mooi in laten pakken!

Treatwell

Via Treatwell koop je snel en makkelijk een cadeaubon of giftcard die in te wisselen is bij enkele sauna’s maar ook bij meer dan 2000 beautysalons in Nederland. De bon is dus te besteden bij van alles wat met beauty te maken heeft, denk aan gezichtsbehandelingen, kapper, massages en nog veel meer. Je kunt bij Treatwell kiezen voor cadeaubonnen van € 5, € 10, € 15, € 25, € 50, € 75 of € 100.

Voordelen van een Treatwell Giftcard is dat deze 24 maanden geldig is, verstuurd wordt als PDF en je hem dus meteen in je mail hebt. Maar je kunt er ook voor kiezen de Treatwell Giftcard als cadeau in een luxe geschenkverpakking te laten versturen.

Wellnessbon

De Wellnessbon van Green Wellness is een cadeaubon die je kunt besteden aan ontspanning, gezondheid, beauty, (h)eerlijk eten en green gifts. Je ontvangt de Wellnessbonvoucher per email, per post of per direct print.

Wellnessbon_bcards_liggend

Op de Wellnessbon website zijn de meest mooie arrangementen uit de branche geselecteerd. Geen zin om de deur uit te gaan? Kies dan gewoon voor een van de vele wellnessproducten uit de Wellnessbon shop. Wanneer het orderbedrag van je bestelling lager is dan de bonwaarde, blijft het resterende bedrag op de boncode actief.
De arrangementen lopen uiteen van een verwendag bij een prachtig saunacomplex tot een diner in een biologisch restaurant op een uitgestrekt landgoed. In het kader van geven is leuker dan krijgen kan men ook een donatie doen aan een goed doel. Bonnen besteld op werkdagen vóór 13 uur worden dezelfde dag verzonden, of op een door jezelf aangegeven dag. Thuis of op het adres van de ontvanger. Per post wordt bon mooi verpakt in een leuke cadeaubox met jouw persoonlijke boodschap. Je kunt bij Wellnessbon kiezen voor cadeaubonnen van €20, €25, €35, €50, €100 en €250,-
Kortom…met een Wellnessbon ga je bewust genieten!

Tip: Koop een algemene saunabon. Wat houdt dit in? Je kunt op de sites van de sauna’s zelf vaak ook sauna cadeaubonnen bestellen. Groot nadeel is echter dat de saunabon dan ook in die betreffende sauna’s ingeleverd moet worden. Algemene saunabonnen kunnen vaak bij tientallen sauna’s besteed worden en maken de keuze voor de ontvanger dan ook niet zo beperkt.

 

 

Tot 76% sauna korting

Veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen

Overzicht sauna aanbiedingen