Veluwse Bron met overnachting B&B De Houtwal

Als je van plan bent om een dagje naar de Veluwse Bron te gaan dan zijn er in de buurt legio overnachtingsmogelijkheden. Wij lichten hier een bijzondere overnachtingsmogelijkheid uit voor sauna liefhebbers van de Veluwse Bron.

b&b houtwal 2

Op loopafstand van Veluwse Bron

Voorwaarde voor een ontspannen sauna weekend vinden wij altijd dat er een overnachtingsmogelijkheid zo dicht mogelijk in de buurt moet zijn, zodat je na een dagje sauna niet te ver moet reizen. Je moet natuurlijk wel in de relaxmodus blijven. Op slechts 1 km (loopafstand!!!) van de Veluwse Bron ligt het idyllische B&B De Houtwal.

B&B De Houtwal

Eigenlijk is er geen beter verblijf dan B&B De Houtwal als je bij De Veluwse Bron bent geweest. Bij B&B De Houtwal begeef je je in een fantastische omgeving waar je na je dagje sauna zeker nog verder tot rust komt.

b&b houtwal

Dit B&B bevindt zich in het groen, op slechts 1 km afstand van natuurreservaat Kievitsveld. Er zijn 2 cottages, cottage Liz en cottage Sanne. Beide cottages zijn ruim, bieden veel privacy en hebben ruimte voor 2 personen. De eigenaren van B&B De Houtwal, Jos en Anne, zijn enorm gastvrij. Leuk weetje over hen: ze zijn beiden ook schrijver. Zo schrijft Jos bijvoorbeeld boeken over zijn tijd als tropenarts in Kenia.

Het ontbijt bij B&B De Houtwal is fantastisch. Elke ochtend word je verwend met zelfgemaakte jams en sappen, een eitje van eigen kippen en producten uit hun eigen groentetuin. B&B De Houtwal is een echte aanrader! Aangezien het een kleinschalig en geliefd B&B is, is het raadzaam om op tijd te reserveren!

Tip: je kunt de beschikbaarheid checken via onderstaande button, maar je kunt ook rechtstreeks boeken bij B&B De Houtwal via www.bb-dehoutwal.nl!

Meer sauna nieuws

Wellnessweken bij Vakantieveilingen

Het is weer zo ver: Wellnessweken bij VakantieVeilingen! Van zondag 26 februari t/m zaterdag 18 maart 2023 kun je weer genieten van de Wellnessweken bij VakantieVeilingen. Gedurende deze 3 weken...

Lees verder

2e saunakaartje gratis actie

Momenteel loopt er een 2e saunakaartje gratis actie van SpaOnline in samenwerking met Palmolive. Hoe werkt de 2e saunakaartje gratis actie? De actie werkt heel simpel. Ga naar de actiepagina van...

Lees verder

Corona en sauna

Naar aanleiding van de persconferentie van 25 januari 2022 zijn er een aantal aangepaste landelijk geldende richtlijnen van kracht. Een van de richtlijnen is dat saunacomplexen open mogen, onder...

Lees verder

Elysium aanbieding korting en acties

Wellnessresort Elysium is een fantastisch saunacomplex in Bleiswijk, bij Rotterdam. Ben je van plan deze sauna te bezoeken, kijk dan eerst even bij onderstaande Elysium aanbiedingen, kortingen en...

Lees verder

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>