Zoeken

Beauty aanbiedingen

Ben jij ook zo toe aan een dagje ontspanning en tijd voor jezelf? Ik denk dat er weinig mensen zijn die ‘nee’ zullen antwoorden op deze vraag. En omdat wij dat zo zeker weten hebben we de heerlijkste beauty aanbiedingen van dit moment voor je op een rij gezet.

Schoonheidsbehandelingen met korting

Gezichtsbehandelingen, ontharen, permanente make-up, tanden bleken, verjongingsbehandelingen, wimperverlenging en nog veel meer zijn allen schoonheidsbehandelingen die ons mooier maken en waar we ons (als is het in eerste instantie met een beetje pijn) beter door gaan voelen. Helaas zijn schoonheidsbehandelingen vaak duur. Maar er zijn natuurlijk mogelijkheden om deze schoonheidsbehandelingen met korting te kopen. Zo heeft Groupon een groot een groot assortiment van schoonheidsbehandelingen met kortingen tot wel 70%. Ook kun je meebieden op de veiling. Meebieden is superleuk om te doen en de korting loopt vaak flink op. Vooral via Vakantieveilingen lopen erg veel veilingen voor schoonheidsbehandelingen.

Massages met korting

Als je vaak last hebt van gespannen spieren dan is een massage een echte aanrader! Je kunt naar een masseu(r)se gaan die vanuit huis werkt, maar je kunt ook kiezen voor een beautycentrum en een sauna- of wellnesscentrum. Een massage is heerlijk, maar prijzig. Je bent voor een uur al snel tussen de € 60-80 kwijt. Daarom is het slim om op zoek te gaan naar massages met korting. Via SpaOnline.com krijg je minimaal 10% korting op massages al dan niet in combinatie met een saunabezoek. Dat is dan dus dubbel genieten :). Via Groupon bieden ze ook massages met korting aan. En tot slot kun je natuurlijk ook meebieden op Vakantieveilingen en bepaal je zelf hoe hoog je korting wordt!

 

 

Tot 76% sauna korting

Veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen

Overzicht sauna aanbiedingen