Zoeken

NIEUW! Sauna voor 8 cent per minuut

Een dagje sauna ver van te voren plannen is verleden tijd en kan voortaan tussendoor! Geniet van de sauna na een lange dag werken, na het sporten, na het avondeten, na een drukke middag met de kinderen of juist als start van de dag. Jij bepaalt! Sinds oktober 2018 is er een nieuw concept gelanceerd: Sauna per minuut! Je betaalt voortaan nooit meer teveel voor een dagje sauna. We leggen je hieronder uit hoe het werkt!

Wat kost sauna per minuut?

Bij het concept sauna per minuut betaal je geen standaard dagentree, maar betaal je slechts 8 cent per minuut dat je de sauna bezoekt, tot een maximum van de normale dagprijs!

Een rondje sauna (gemiddeld 1,5 uur) kost je op deze manier maar €7,50 en zelfs als je besluit er toch nog een hele dag van te maken ben je maximaal het dagtarief kwijt. Kortom: jij beslist hoe lang je gaat en wat een saunabezoek gaat kosten.

Je kunt kiezen uit meer dan 25 saunalocaties en resorts in Nederland. Voor iedereen is een locatie in de buurt, zodat je eenvoudig spontaan een bezoek kunt brengen aan de sauna. Je hoeft niet meer lang vooruit een datum in te plannen; je gaat gewoon op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Zo werkt sauna per minuut

Download de Tapperuse app, kies een saunalocatie, reserveer, tap-in bij binnenkomst en tap-uit bij vertrek. Je betaalt eenvoudig achteraf via Afterpay.

Saunaperminuut.nl is een initiatief van Select Wellness Group.

Sauna per minuut

 

Tot 76% sauna korting

Veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen

Overzicht sauna aanbiedingen